Διαδικασια

Επίσκεψη στα καταστήματα DASH

Οι Σύμβουλοι Διακόσμησης των καταστημάτων της DASH σας υποδέχονται, σας ξεναγούν και σας βοηθούν να επιλέξετε συνθέσεις επίπλων, χρωματισμούς πορτών και επιφανειών εργασίας, τύπους ερμαρίων, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. Η αρχιτεκτονική κάτοψη του χώρου της κουζίνας, του υπνοδωματίου ή του καθιστικού σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό εξατομικευμένων λύσεων, ώστε οι λύσεις που θα σας παρουσιαστούν απο τον αρμόδιο Σύμβουλο Διακόσμησης να είναι όσο το δυνατότερο ακριβείς στο τελικό σχέδιο της παραγγελίας. Εναλλακτικά, μια επιμελής επιμέτρηση και καταγραφή του χώρου απο εσάς αρκεί για να σας προτείνουμε σχεδιαστικές λύσεις. Η επόμενη συνάντησή σας με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης θα οριστεί συμπληρώνοντας το Δελτίο Επίσκεψης Πελάτη το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον σχεδιασμό των λύσεων σας.

Σχεδιασμός εξατομικευμένων λύσεων

Δημιουργούμε σχεδιαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στις καθημερινές ανάγκες σας με την χρήση εξειδικευμένης σχεδιαστικής εφαρμογής που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές απεικόνισης δύο και τριών διαστάσεων για να δημιουργήσουμε για εσάς την βέλτιστη λύση για τον χώρο σας. Ο προσωπικός σας Σύμβουλος Διακόσμησης αναλαμβάνει από την αρχή ως το τέλος να σχεδιάσει και να σας παρουσιάσει εναλλακτικές λύσεις σε πολλαπλές συναντήσεις, στην διάρκεια των οποίων κάνετε μαζί όλες τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλήρως ικανοποιητικό.
Επιμέτρηση χώρου & Ιδιωτικό Συμφωνητικό

Εφόσον έχετε συμφωνήσει με τον προσωπικό σας Σύμβουλο Διακόσμησης για την αγορά προϊόντων DASH, ένας Τεχνικός Εξυπηρέτησης Πελατών επισκέπτεται τον χώρο σας για την τελική επιμέτρηση, βάσει της οποίας δημιουργείται το τελικό σχέδιο (για το οποίο διεξάγεται εσωτερικός τεχνικός έλεγχος) και υπογράφεται το Ιδιωτικό Συμφωνητικό της Παραγγελίας σας.

Επεξεργασία Παραγγελίας

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επεξεργάζεται την Παραγγελίας σας, η οποία αποστέλεται απευθείας στους Προμηθευτές μας μέσα απο ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα και επανελέγχεται απο τα αντίστοιχα τεχνικά τμήματα των Προμηθευτών μας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν πιθανά λάθη. Η τελική επιβεβαίωση αποτελεί και την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, ο κωδικός της οποίας ακολουθεί την Παραγγελία σας εφ’όρου ζωής για την ενεργοποίηση εγγύησης ή ακόμα και την μελλοντική προσθήκη στοιχείων.

 

Παραλαβή & Τοποθέτηση Παραγγελίας

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών επικοινωνεί μαζί σας μία εβδομάδα πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας για να κανονιστεί η ημερομηνία μεταφοράς, την οποία ακολουθεί κατά μία ημέρα στο ελάχιστον η ημερομηνία τοποθέτησης.

 

Aftercare

Η DASH είναι μία απο τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που διαθέτουν Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για όλα τα σημεία Πώλησης και κατά συνέπεια για όλους τους Πελάτες της DASH, παραμένοντας κοντά σας για πολλά χρόνια μετά την Πώληση. Οι εγγυήσεις δίνονται με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των προϊόντων, εφόσον αρχικά πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος με αυτοψία Τεχνικού Εξυπηρέτησης Πελατών και εφόσον υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές, να δωθούν Οδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά.

 

Πληροφοριακά συστήματα

Η Ολική Ποιότητα βασίζεται στην ακεραιότητα της Πληροφορίας κατά μήκος της αλυσίδας συναλλαγής με τον Πελάτη. Η φιλοσοφία της DASH είναι παροχή υπηρεσίων υψηλού επιπέδου με απότερο στόχο την Ολική Ποιότητα, γιΆαυτό και χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές για την διαχείριση της πληροφορίας. Το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας αποτελείται απο εφαρμογή σχεδιασμού, εφαρμογή Customer Relationship Management (CRM), εφαρμογή Enterprise Resource Planning (ERP), εφαρμογή Warehouse Management System (WMS) και όλα αυτά στα πλαίσια του πρωτοποριακού project “Unified Communications” της DASH (Ενοποιημένες Επικοινωνίες) που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2008.

 • DASH STORE CYPRUS
  ACHILLEAS YIANGOU &SONS LTD
  ATHALASSIS 55 STROVOLOS

  Τ: (+357)22952275
  customerservice@dash.com.gr
 • ΕΠΙΠΛA ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  Gütersloh, North Rhine-Westphalia, Γερμανία


 • ΚΕΝΤΡΙΚΗ
  ΔΙΑΝΟΜΗ
  DASH, Χρυσηϊδος 101
  Ίλιον, Αθήνα

 • Follow us
 • ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Εκτός από την ποιότητα των επίπλων κουζίνας μας, εξασφαλίζουμε και τις καλύτερες τιμές.
  Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας σε όλα τα προϊόντα μας αλλά κυρίως
  μεγάλες προσφορές στα έπιπλα κουζίνας.
  Απευθυνθείτε στον κατάλληλο σύμβουλο πωλήσεων της DASH για να αποκτήσετε
  τα έπιπλα κουζίνας που πάντοτε επιθυμούσατε.